sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Ostoksia

Eilen kävin vanhempieni kanssa Jyväskylässä shoppailemassa ja sieltähän mukaani tarttui muutama hyvä vaatekappale talvea ajatellen. Shoppailureissunihan meinasi jäädä parin pankkikorttisekoilun takia hyvin lyhyeksi, mutta loppujen lopuksi nekin selvisivät. Ensimmäiseksi ostaessani talvitakkiani unohdin, että pankkikorttini tunnusluku on muuttunut vähän aikaa sitten ja näpyttelin koneeseen vanhaa tunnuslukua ja ihmettelin, miksei toimi. Äitini pelasti minut maksamalla takkini ja kuinka ollakaan, astuessani ulos kaupasta uusi tunnuslukuni tupsahti mieleeni. No, ajattelin sitten mennä nostamaan käteistä automaatilta, niin ei ainakaan jatkossa tulisi sekoilua kortin kanssa, mutta automaatti ei hyväksynytkään korttiani, vaikka kuinka monta kertaa yritin. Siinä vaiheessa meinasi jo mennä hermot ja ihmettelin mikä ihme kortissa nyt on vikana. Päätimme kuitenkin mennä vielä  toiselle automaatille kokeilemaan ja kappas onnekseni se toimi ja sain kuin sainkin nostettua rahaa. Sillä aikaa kun vanhempani menivät isoveljeni luo, minä jatkoin shoppailukierrostani. Tässäpä shoppausreissun löydöt:

IMG_7982
Tämä talvitakki kiinnitti huomioni heti sen piristävän punaisen värin ja hyvän mallin takia. Ja ennen kaikkea se on myös lämmin, joka on tietystikin se pääasia kun Suomessa ollaan. Hintaa tällä oli vain 59,95 eli todella edullinen kun ajattelee, että monet takit maksavat yli sata euroa. 

IMG_7996
Tämä mukavan pehmoinen flanellipaita lämmittää mukavasti koulussa ja kotona. Väljän istuvuuden ansiosta paita on myös ihanan rento ja mukava päällä. Hauska yksityiskohta on myös huppu. 

IMG_7999
Oliivinvihreä on yksi suosikkiväreistäni, joten olihan se pakko ostaa myös sen värinen villapaita. 

IMG_7947
Vaikka minulta pipoja,lapasia ja kaulaliinoja löytyykin, en voinut vastustaa kiusausta ostaa vielä yksiä! Tuo väri vain houkutteli minua niin kovasti, etten voinut jättää niitä kauppaan. 
IMG_8008
Kosmetiikkaakin oli tietysti ostettava, sen kerran kun isompaan markettiin eksyi. Minä ja äitini olemme ihan hulluna noihin Freemanin kasvokuorintoihin ja naamioihin. Ne ovat niin ihanan hedelmällisiä ja raikkaita ja samalla tuntuvat ihanilta iholla. Kaiken hyvän lisäksi ne ovat myös eläinkokeettomia. Lumenea en ole aiemmin kovin paljoa käyttänyt, mutta nyt arvelin kokeilla tuota puhdistusgeeliä, koska ainakin tuoteseloste väitti, että se ehkäisisi finnejä ja epäpuhtauksia tehokkaasti, saapa nähdä toimiiko. 

Minun syyslomani siis loppui tänään ja huomenna on jo mentävä kouluun. Motivaatio ei todellakaan hivo taivaissa, tahtoisin vain jatkaa lomaa, mutta ei voi. No, joululomaa odotellessa! 

2 kommenttia:

  1. Kiva toi sun takki!
    tsekkaa myös mun blogi:
    http://melidas.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itsekin tykkään! (: Tsekkasin ja tosi kiva ja selkee blogi teillä! :)

      Poista