sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Sekalaista höpinää kuulumisista

Kuukauden ensimmäinen blogipostaus. Syyskuu on lähtenyt käyntiin ihan normaaleissa merkeissä, koulussa opiskellen  ja syksyn viileyttä hengitellen. Viime aikoina on ollut jotenkin koko ajan sellainen "jouluolo." On tuntunut joulumaiselta ja on tehnyt mieli alkaa tunnelmoida kynttilöillä, glögillä, pipareilla ja joulutortuilla vähän ennenaikaisesti. Joulumaista oloa edesauttaa se, että jo nyt me lukion toisella luokalla olevat opiskelijat suunnittelemme yhdessä puurojuhlaa, joka on siis lukion kakkosten ja kolmosten yhteinen juhla, jossa tehdään sketsejä opettajista ja kolmosista.


WP_20140829_001
Eräs biologian tunti oli, kuten kuvasta näkyy, hyvin raskas. Opettaja oli siis kait jossakin koulutuksessa ja me olimme itsenäisesti koko tunnin. Siispä minä ja ystäväni päätimme käyttää tilaisuuden hyväksemme ja vain lusmuilla koko tunnin! Voi ei, minkälaisia lukiolaisia me oikein olemme?


InstagramCapture_48fa7961-865b-4e69-a61b-12a0b3f5b5aa_jpg
#Kutsumua haasteeseen tuli myös osallistuttua instagramissa. Koulukiusaaminen kun sattuu olemaan niin vakava asia, joka satuttaa syvältä. Minua ei ole koulukiusattu erityisemmin koskaan, mutta yksittäisiä nimittelyjä olen itsekin saanut kuulla.

Tämä viikonloppu tuli sitten taas vietettyä porukoideni ja luona ja en paljoa muuta ole ehtinyt tehdä kuin siivota. Eilen iski jostakin syystä aivan tajuton siivousinto ja päätin sitten pyyhkiä alakerrasta pölyt ja imuroida. Eihän siinä mennytkään kuin noin. 5 tuntia...... Ja ei, ei meillä iso talo edes ole, siivottavaa ja järjesteltävää vain oli niin paljon. Oma huone on siivottava ensi viikonloppuna, koska en yksinkertaisesti jaksa siivota tänä viikonloppuna enää ollenkaan.

Vanhemmat hääräilee keittiössä ja tekevät pihlajanmarjoista hilloa. Enpä ole koskaan pihlajanmarjahilloa syönyt, mutta kerta se on ensimmäinenkin! Luultavasti vitamiineja siitä saa ihan  kiitettävästi. Mutta minä taidan painua tekemään läksyjä ja nauttimaan vielä muutaman tunnin vapaudesta ennen alkavaa kouluviikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti