torstai 7. elokuuta 2014

Ostoksia

Pahoittelen jo valmiiksi kuvien huonoutta, en ole koskaan hallinnut vaatteiden kuvaamista, mutta edes yritin parhaani saadakseni vaatteet näyttämään edes joten kuten edustavilta. :'D

 Oli pakko saada vähän väriä housuvalikoimaan, yleensä multa kun löytyy vain sitä mustaa.... Nuo keltaiset ovat tosin hieman räväkämmän väriset luonnossa, kamera kun jostakin syystä vähän haalensi sitä väriä.
    Tämän mekon väriin rakastuin! Tuollainen viininpunainen on ihan täydellinen syysväri. Oikeastihan tämä mekko on maksimekko, joka yltää minua nilkkoihin saakka, mutta en saanut sitä aseteltua kuvaan kokonaisena nätisti, niin piti sitten taitella helma. Hintakaan ei ollut paha, 5e Seppälän alesta!
 Tässä lempimekko numero 2. Ihanan tummansininen, arkinen ja mukava päällä. Täydellinen kouluvaate siis! Hintaahan tälle jäi vain 8e 70% alennuksen jälkeen. Ja tämä on siis Prismasta, yleensä en sieltä liiemmin löydä mitään, mutta nyt osui kohdalle tämä!
 Hietsun kirpparilta tarttui mukaan tämä Ed Hardyn hellemekko, 2e.
 Nämäkin kirpparilta, mutta ei hietsusta.
   
    Ja sitten nämä ihanuudet<3 Minun mielestä nuo vain olivat niin suloiset, että oli pakko ostaa. Tykkään etenkin varren värikkyydestä. 30e Anttilasta.
    Ja vihdoin löysin tuollaiset inkkarisaappaat, kirpparilta 5e. Nuo ovat tosin ainakin koon suuremmat, mitä yleensä käytän, mutta kokeillessa se ei loppujen lopuksi haitannutkaan kovin paljoa. Jos ihmettelette, mikä ihme on tuo teippi-tuoliviritelmä niin se on ihan vain sen takia, että sain tuon kengän varren pysymään pystyssä. :D
    Näitäkään en voinut vastustaa Hietsun kirppiksellä ja niin nämäkin lähtivät mukaan. 5e.

Eli melkein kaikki, mitä olin suunnitellutkin ostavani löysin. Tosin ne tasapohjaiset nätit kävelykengät ovat vielä hakusessa, mutta koitan porskuttaa entisillä kengillä vielä jonkin aikaa. Lisäksi tilasin Zalandolta ihanan koulurepun, mutta siitä kuvia myöhemmin, kunnes se tulee postissa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti