lauantai 9. elokuuta 2014

Loman loppu

Viimeistä lomaviikonloppua viedään ja jälleen tuntuu, että loma on mennyt liian nopeasti. No, mitä olen tehnyt? Rentoutunut, lukenut paria todella hyvää kirjaa, valokuvannut, ollut kesätöissä, hengannut kavereiden kanssa, patikoinut kansallispuistossa, mökkeillyt, maannut auringossa ja käynyt Helsingissä sekä Keravalla. Ei nyt mitenkään kovin erikoista, mutta tarvitseeko lomailun aina ollakaan niin erikoista? Minulle riittää, että saan kesälomalla nukkua, tehdä minulle tärkeitä asioita ja olla vain. Eli tästäkin kesästä voin hyvillä mielin sanoa, että kesä oli hyvä.

Keskiviikkona käytiin kaveriporukalla katsomassa Tähtiin kirjoitettu virhe ja voi että kun itketti! Se elokuva oli kyllä niin hyvin toteutettu, että ei voi kuin ihastella. Omasta mielestäni kaikki oli juuri niin kuin kuvittelinkin olevan kirjassa. Tänään taas kävin vihdoin ja viimein kampaajalla leikkauttamassa pitkäksi hurahtaneen tukkani ja tukka lyheni huomattavasti, ehkäpä siitä lisään tänne vielä kuvia, mutta en vielä. ;)

Lopuksi vielä muutama kuva kesästäni:


2 kommenttia:

  1. Hyvää koulunalkua sulle! Ja voih.. mäkin niin tahdon nähdä ton kyseisen leffan ku kaikki puhuu, että se on niin koskettava ym. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja joo, suosittelen ehdottomasti jos romanttisista ja koskettavista leffoista tykkää. :3

      Poista