perjantai 25. heinäkuuta 2014

Lomille lomps

Niin ne vaan minunkin työt on tältä kesältä tehty. Neljä viikkoa meni aika nopeasti ja nyt on taas aika lomailla kaksi viikkoa ennen kuin on palattava jälleen koulunpenkille. Hui, toinen vuosi lukiossa alkaa ja sen myötä ollaan jo vuosi lähempänä yo-kirjoituksia.....JÄIKS!!! No mutta kakkosvuoteen liittyvistä asioista ja niiden herättämistä ajatuksista teen vähän ennen koulun alkua ihan oman postauksensa.

Huomenna matka vie Jyväskylän kautta Keravalle. Veljeni siis asuu Jyväskylässä ja hän menee takaisin sinne oltuaan viikon täällä porukoiden luona. Vanhempani siis tahtovat käydä siellä ja viedä hänelle yhden tietokonetuolin, sen takia lähdemme matkaan autolla. Tätinikin hyppää kesämökiltä mukaan, hän on menossa Helsinkiin. Jyväskylästä minä, äiti ja tätini kyllä jatkamme ihan junalla Keravalle ja Helsinkiin, isä siis lähtee takaisin kotiin. Keravalla olemme mummon luona ja toki kierrämme sielläkin kaikki mahdolliset kirpparit ja muut kaupat. :''D Ensi viikon tiistaina menemme Helsinkiin ja tarkoituksena on tsekata Tove Janssonin taidenäyttely ja tietenkin shoppailla, totta kai näemme samalla aiemmin mainitsemaani tätiä ja serkkuani.

Mutta mitä tarvitsen tällä hetkellä? 

-Koulurepun. Sellaisen nätin ja tyyliini sopivan. 

-Kengät, jotka ovat samaan aikaan hienot, mutta joilla on myös hyvä kävellä. EI TASAPOHJAISIA, pohkeeni kun huutavat hoosiannaa kivusta, jos kävelen  kilometrin  mittaisen tai pidemmän matkan tasapohjaisilla kengillä. 

-Hameita tai mekkoja. Sellaisia, joita voisi käyttää myös syksyllä koulussa. 

-Housut. Niiden pitäisi istua hyvin ja olla samalla mukavat. Agh, housuja on tuskallista ostaa kun on lyhyt ja pyöreä kuten minä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti