torstai 10. huhtikuuta 2014

Kuulumiset

Wou, viime kirjoittelukerrasta onkin hurahtanut jo aika pitkä aika, hups. Koeviikosta selvisin hengissä ja kaikki kokeet menivät läpi, jopa kemia, vaikka pelkäsin saavani hylätyn. Olen tyytyväinenkin suurimpaan osaan koenumeroista, vaikka ainahan parantamisen varaa löytyy.
 Koeviikolla kännykkäni päätti sitten sanoa sopimuksensa irti. Aamulla ennen herätyksen soimista se oli vielä täysin kunnossa, kun katsoin kelloa, mutta seuraavan kerran yrittäessäni avata luuria ei tapahtunutkaan mitään. Säikähdin jo, että olisin myöhästynyt matematiikan kokeesta, mutta onnekseni en. Lumia 800:seni lähetettiin sitten Tsekkiin asti huoltoon, kun Suomesta ei enää löytynyt huoltoa, joka korjaisi Nokioita. Joudun nyt sitten käyttämään entistä puhelintani, Samsung galaxy miniä sen ajan.
 
Viime viikonloppuna kävin Kuopiossa katsomassa isoveljeni judokisoja ja todella mielenkiintoisen näköistä oli! Isoveljeni ei tällä kertaa voittanut ketään, mutta hänelläpä vastuksetkin olivat ruskeavöinen, sinivöinen sekä kaksi mustavöistä (toinen judon Pohjoismaiden mestari!) ja isoveljenihän on siis vasta oranssivöinen. Otin myös kuvia, mutta en viitsi niitä tänne blogin puolelle laittaa, koska isoveljeni ei välttämättä mahtaisi pitää siitä. Innostuin hieman itsekin judosta- jopa niin paljon, että kokeilin sitä heti maanantaina samoissa harjoituksissa, missä veljenikin oli. Loppujen lopuksi kuitenkin tulin siihen tulokseen, ettei judo ole se minun juttuni. Kaikki liikkeet ovat niin "teknisiä" ja tarkasti mietittäviä, ettei kärsivällisyyteni riitä kaikkien ukemien, heittojen, sun muiden opettelemiseen. No, kokeiltu ainakin on.

Eilen sain kirjeen, jossa kerrottiin, että olen saanut kesätyöpaikan! Minua lykästi kaupungin kesätyöarvonnassa ja pääsen töihin neljäksi viikoksi Lieksan terveyspalvelukeskukseen,eikä siinä vielä kaikki: parasta ystävääni potkaisi onni myös ja hän tulee samaan paikkaan töihin kuin minäkin! Aivan mahtavaa, en olisi uskonut edes saavani töitä, koska nykyään kesätöiden saaminen on niin vaikeaa.

Viimeinen jakso alkoi koulussa ja se on ihan siedettävä. Mitään vaikeita aineita ei sinänsä ole, filosofiaa ei tietty ole ollut aiemmin ja siinä joutuu ajattelemaan eri asioita syvemmin, mutta tähän mennessä se on kyllä tuntunut mielenkiintoiselta, eikä liian vaikealta. Historian tutkielman pyrin palauttamaan tämän jakson aikana, ettei jää roikkumaan myöhemmäksi. Valinnaisessa kuvaamataidossa on valokuvausta ja mediaa, mikä on todella kivaa, koska valokuvaus sekä media yleensäkin kiinnostavat minua.

Saa nähdä, minkälaisen postauksen seuraavaksi keksin, mutta luultavasti laitan viimeaikoina ottamiani kuvia näytille, jos niiden joukosta löytyy jotakin blogiin kelpaavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti