torstai 20. maaliskuuta 2014

Viikon iloja

Tässä postauksessa kerron, mitkä asiat ovat ilahduttaneet minua tällä viikolla.

Viikon ilot: 

1. Maanantaina paras ystäväni kävi luonani ja toi minulle aivan ihanat muumilakanat! :3 

 
2. Olen saanut pidettyä kuntoiluni säännöllisenä jo viikon! Teen siis youtubesta lihaskuntotreenejä, suosikkini treenin ohjaajista (vai mitä ne on???!) on Jillian Michaels. Hänen treenejä tehdessään voi olla varma, että syke nousee ja lihakset menevät hapoille! Tiedän, viikko ei ole paljon, mutta minunkaltaiselle sohvaperunalle se on jo saavutus! Myöskin ruokavalioni on pysynyt terveellisenä, toivottavasti pidän pääni ja jatkan samaan malliin! 

3. Matematiikka tuntuu vihdoin helpolta. Olen saanut tällä viikolla tehtyä kaikki kotitehtävät ja ne ovat vielä menneet oikein! Varmaan ensimmäistä kertaa elämässäni NAUTIN matematiikan tunnista, mitä ihmettä??! Kiitos siitä varmasti kuuluu mahtavalle matikanopettajalle, joka osaa selittää asiat juuri niin, että minäkin ymmärrän.

4. Walking Dead. Maanantaina tuli niin mahtava ja samalla karmiva jakso, että huhhuh! Suosittelen aivan jokaista katsomaan tuota kyseistä sarjaa. Tai no, jos et pidä zombeista tai ylipäätään mistään verisestä tms, niin en ehkä suosittele. 

5. Sain keskiviikkona, eli eilen syntymäpäivälahjaksi äidiltä muumireinot! :3 Ne ovat ihanat ja sain valita ne itse. Noita en kyllä käytä ulkona kuin vain vaikka roskia viedessä, sen verran suloiset ovat! 
6. Eilen äiti soittaessaan kertoi, että 22.4. suuntaamme kahdeksi yöksi Tallinnaan vanhempieni, tätini ja tätini miesystävän kanssa. Aivan mahtavaaa! Tallinna on niin kaunis kaupunki mielestäni. Yövymme Tallinn City Hotellissa, nettisivujen mukaan ei ollenkaan hassumpi paikka ja sijaitsee kätevästi vanhassa kaupungissa. 

7. Tänään postiluukusta kolahti Demin uusin numero. Pienenä asiana sekin ilahduttaa, koska Demissä on aina yleensä mielenkiintoista luettavaa.  

Tähän postaukseen piti mahduttaa myös viikolla ärsyttäneet asiat, mutta teen siitä varmaan erillisen postauksen, koska muuten tästä tulisi aivan liian pitkä postaus. Muistakaa iloita elämässä niistä aivan pikkuriikkisistäkin jutuista, ei onnellisuuteen tarvita välttämättä mitään suurta! :----3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti