sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Viikonloppu hyvän ystävän, Sherlockin, Ben&Jerry'sin ja Skyrimin kanssa

Koeviikko on miltei ohi, huomenna jäljellä enää vain enkun koe! Vaikeampien kokeiden loppumisen kunniaksi minä ja hyvä ystäväni päätimme viettää iltaa pelaten Skyrimiä ja katsoen Sherlockia (uutta siis) syöden samalla Ben&Jerry'siä. Erittäin mukavaa oli, pitkästä aikaa kun vietimme kunnolla aikaa yökyläilyn muodossa.(: Asumme kyllä todella, todella lähekkäin, mutta ei vaan jostakin syystä tule vietettyä tyttöjen iltoja kovin usein, yleensä vain silloin kun kokoonnumme yläkouluajan kaveriporukan kanssa, eli kaikki neljä jonkun luo. Ja niitä kokoontumisia on aikas harvakseltaan, koska kaksi ystävää tosiaan asuu toisilla paikkakunnilla. (onneksi kuitenkin aika lähellä!)

Pakko oli saada myöskin nuo pehmolelut kuvaan mukaan!


Eilen tulin sitten porukoiden luo takaisin loppuviikonlopuksi. Huomenna kuitenkin menen takaisin kämpilleni, kuten tavallisesti, vaikka viime viikolla tuumasinkin jääväni tänne asumaan vähäksi aikaa. En kyllä jaksakaan, oma rauha, paras rauha!
 Huomenna koulun jälkeen suuntaan kirjastoon pitkästä aikaa hakemaan jotain hyvää luettavaa ja elvytän kuolleen lukuharrastukseni. On ollut niin paljon kaikkea koulustressiä sun muuta, että lukeminen on jäänyt ihan kokonaan. Nyt on pakko korjata asia! Uuden vuoden lupauksena ollut kuntoilukin on yllätys, yllätys sekin jäänyt. Nyt yritän taas ryhdistäytyä ja aloittaa sen uudelleen. En voi käyttää tekosyynä enää huonoa nettiyhteyttä, joka ei pyöritä treenivideoita, koska sain äidiltä pari treeni-DVD:tä ja lainaan kirjastosta huomenna lisää. Toivottavasti motivaatio tällä kertaa pitää!

1 kommentti: