lauantai 15. helmikuuta 2014

Penkkarihumua ja normiarkea

Torstaina oli meidänkin pienessä lukiossa penkkarit. Oma veljeni oli myös siellä ja nämä penkkarit olivat kyllä todella hienot ja hauskat! Otin paljon kuvia ja kyllä sieltä muutama onnistunutkin otos löytyi. Tähän blogiin laitan kuitenkin vain yhden, koska tämä kyseinen kuva on ainoa, josta ihmisiä ei voi kasvojen perusteella tunnistaa. (Kaikkihan eivät välttämättä hihku riemusta, jos oma pärstä löytyy jonkun randomin blogista.)

 Freskon poltto ja sen ympärillä piirissä pyörivät abit. Veljenihän on tuo kaasunaamari päässään oleva hemmo, joka sytytti freskon tuleen.Kulhollinen karkkeja<3 :D Ei tarvinnut lähteä kaupasta ostamaan.
 Muutoin tämä viikko on ollut normaalia opiskelua. Loput kokeetkin saatiin koeviikolta ja jaksotodistukset. Biologia: 8 Enkku: 10 Ruotsi: 8 Terveystieto: 9 Musiikki: 8.
 Täksi viikonlopuksi tulin taas porukoilleni ja suunnitelmana on käydä lenkillä koirien kanssa taas, niitä on hirveä ikävä aina kun olen viikon omalla asunnollani! :0 Ensimmäisen kesätyöhakemuksenkin lähetin ja lisää täytyy tehdä. Olisi aika tärkeää päästä tänä kesänä töihin, koska, jos meinaan tuossa asunnossa asustella, niin vuokra tulisi maksaa kesänkin ajalta, jolloin asumislisää ei tule. Kyllähän vanhemmat ovat luvanneet maksaa sen, jos en nyt kesätöitä saa, mutta mieluummin maksan sen itse, ei porukoilla sitä ylimääräistä oikein ole....
 Loppuilta menee television ääressä olympialaisia tuijotellen ja Putous on pakko katsoa myöskin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti