maanantai 10. helmikuuta 2014

Kuulumisia

Viime viikko oli normaali kouluviikko, ei tapahtunut mitään ihmeellistä. Uusi jakso ja pitäisi jaksaa keskittyä niihinkin aineisiin, jotka ei hirveämmin kiinnosta. Keskittymistähän ei helpota yhtään se, että minua on viime aikoina väsyttänyt aivan kamalasti. En tiedä mistä se johtuu, koska unirytmikään ei ole muuttunut huonompaan suuntaan, enkä ole käyttänyt aikaa mihinkään väsyttävään. Tänäänkin koulussa meinasin nukahtaa ja hermot meinasi mennä matikan tehtävien kanssa, josta kaverini sai sitten kärsiä, hyvää hyvyyttään kun yritti auttaa minua. :D
 Tänään oli koulussa "YORO-päivä" (you only relax once), eli piti pukeutua niin rennosti kuin vain mahdollista, ah, kerrankin näin! Huomenna on sitten viiksipäivä (piirretään tai kasvatetaan viikset), keskiviikkona liikennevalopäivä (täytyy pukeutua parisuhdettaan kuvaavaan väriin) ja torstaina abeilla on penkkarit. Isoveljenihän on tänä vuonna abi, joten otan varmaan kameran mukaan torstaina kouluun, josko saisin räpsittyä pari kuvaa muistoksi veljelle ja porukoille. :) Perjantaina ihastellaan vanhojen tansseja, taas kerran.
 Perjantaina kävin kirjastossa ja lainasin John Greenin Tähtiin kirjoitettu virhe-kirjan, koska hyvä ystäväni suositteli sitä. Ei turhaan suositellutkaan, olen aivan koukussa siihen! Viime aikoina lukeminen on jäänyt vähemmälle, mutta nyt elvytän senkin harrastuksen. Aiemmin olen lukenut aika paljon fantasiakirjoja, mutta tuo hieman realistisempi teos aiheenaan syöpä on mukavaa vaihtelua. (Tai no, onko se sitten enää mukavaa kun vollotan varmasti lopussa).


Oma rakas sohvannurkka, jonne käperryn lukemaan<3 :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti