sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Leivontaa ja koeviikkostressiä

Olin tämän viikonlopun tavalliseen tapaani taas kotona vanhempien luona. Näillä näkymin myös jään tänne asumaan joksikin aikaa, yksinään asuminen kun on välillä aika yksinäistä, vaikka kaverit asuvatkin lähellä. Silti olen tuntenut itseni yksinäiseksi, joten katson parhaaksi, että elelen porukoiden luona ainakin vähän aikaa. 
Innostuin tänä viikonloppuna leipomaan mokkapaloja. En ole pitkään aikaan leiponut, joten eilen ajattelin, että nyt voisi ilahduttaa itseään ja perhettä ja jollakin herkullisella leipomuksella. Mokkapalat ovat itseasiassa suosikkini leivonnaisista. 
Ensi viikolla alkaa koeviikko, joten olen hieman lukenut sitten biologiaa, jonka koe on tiistaina. Toivon vain, että kokeessa ei kysyttäisi mitään älyttömän vaikeita kysymyksiä, biologia kun ei ole vahvin aineeni muutenkaan. D: 
Sen lisäksi Keskiviikkona ruotsi, torstaina terveystieto ja perjantaina (thank god!) on vissiin välipäivä ja seuraavan viikon maanantaina enkku. Toivon selviäväni näistäkin kokeista kunnialla läpi ja erityisesti toivon, ettei minun tarvitsisi uusia yhtäkään koetta. 
 Tänään innostuin tekemään vielä suklaa-ja vaniljakiisseliä. :3 Omnomnom. Päivä onkin sitten muuten vierähtänyt Skyrimia pelatessa ja kyllä minä sitä biologiaa hieman vilkaisin tänäänkin. Loppuilta meneekin Sherlockia katsellessa ja saunoessa. Huomenna koulu alkaa vasta 11, mutta joudun lähtemään jo kahdeksaksi kämpilleni, koska muuten ei olisi kyytiä kouluun. No, voin käyttää sen ajan kämpilläni vaikkapa lukemiseen.

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi! Sama täällä, koeviikko jyllää, eikä huvita kirjoja avata :/ Kiva lukea mitä sulle kuuluu kun viimeks Nähty joskus miljoona vuotta sitten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! :3 Ja nii on sullaki. :) Ja tosiaan, samaa itekki aattelin kun sattumalta sinut löysin täältä ja aattelin, että herranen aika siitähän on jo monta vuotta ku viimeks nähtiin ala-asteella. :''D

      Poista