torstai 9. tammikuuta 2014

Koulua ja treeniä

Kouluviikko tosiaan alkoi ja samalla uudenvuodenlupauksen (kirjotetaanko se yhteen???) toteutus, eli se treenaaminen. En ole vielä ainakaan kyllästynyt noihin lihaskuntoliikkeisiin, vaikka ihan rapakunnossa olenkin ja lihakset ovat hellänä ja hikoilen kuin sika. :''D Motivoivana ajatuksena on tietysti kiinteämpi vartalo ja hyvä kunto, kuhan jaksan aktiivisesti tehdä treenejä. (:

Tämän alla olevan treenin tein maanantaina.


Tiistaina:

Keskiviikkona:

Kaikki nuo oli minunlaiselleni vasta-alkaneelle rankkoja ja hiki virtasi ja lihakset huusi hoosiannaa, mutta juuri sen takia pidän noista Jillian Michaelsin treenivideoista, keho joutuu kunnolla rääkkiin, mikä on hyvä, ei lihakset tai rasva pala muulla keinolla. :) Tämän päivän treenistä en tiedä, saatanpa tehdä tuon maanantaina tekemäni treenin uudelleen tai valitsen jonkun muun, jota en ole vielä tehnyt.

Onneksi huomenna on jo viikonloppu, ensimmäinen viikko koulua ja tunnen olevani jo nyt poikki ja tylsistynyt. Laiskamato oireyhtymä iski. Huomenna menen siis taas viikonlopuksi porukoiden luo, kun ei täällä omassa kämpässä oikein ole yksin mitään tekemistä viikonloppuisin ja perheen kanssa ajanvietto on mukavaa ja kaikenlisäksi kotona voi saunoa!!! :D
 Voisin muuten ottaa kuvia tästä kämpästäni tänään ja tehdä asuntopostauksen viikonloppuna. Nyt kun tämäkin luukku on hieman kotoisampi mattojen ja yhden pienen pöydän ansiosta.

4 kommenttia:

 1. kenen kanssa oikeen seurustelet / lit, koska teillä on jopa lieksan mittapuulla iso ikäero

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seurustelin, ja yhen Joensuulaisen täällä opiskelevan kanssa, mutta en viittis täällä nimee sanoo.

   Poista
 2. jaa nii se ei oo peruslieksalainen? ei sitten mitään mahollisuuksia tuntee :D

  VastaaPoista