perjantai 3. tammikuuta 2014

Arki lähenee uhkaavasti

Vuoden 2014 ensimmäinen postaus! Lomaa on jäljellä enää vain 3 vaivaista päivää. :( Eii, en halua takaisin kouluun, vituttaa, ahdistaa, väsyttää ja unirytmi on päin helvettiä. Motivaatio on siis täysi nolla tällä hetkellä, joka ei ole ollenkaan hyvä asia ottaen huomioon sen, että lukiossa täytyy oikeasti kuunnella tunneilla, tehdä tehtävät kunnolla ja lukea kokeisiin hulluna, että saisi edes jotenkin tyydyttävän numeron. Tottai kai jokaisella on ne aineet, joissa menestyy ilman verta ja hikeä kyyneliä, mutta sitten tylsemmissä ja vaikeammissa aineissa pitäisi oikeasti jaksaa keskittyä, että saisi kurssista edes sen hyväksytyn. Tällä hetkellä ongelmia minulle tuottaa biologia. Minua ei kiinnosta se aine yhtään, enkä myöskään ole kuunnellut tunneilla kunnolla tai tehnyt kotitehtäviä tarpeeksi, tyhmä minä. Nyt on ihan pakko ryhdistäytyä, en halua saada kokeesta hylättyä ja uusia koetta, haluan sen mahdollisimman nopeasti pois alta, eikä tietenkään ihan hyvä numerokaan jaksotodistuksessa tekisi ollenkaan pahaa. Toinen aine, mikä tuottaa tuskaa on musiikki. Kuulostaa varmaan erittäin oudolta, yleensä kaikki pitävät musiikista, mutta minulle se tuottaa aika ajoin ahdistusta. Rakastan kyllä musiikkia ja musiikin teoria onkin mielenkiintoista, mutta auta armias kun joutuu itse ottamaan kitaran käteen ja harjoittelemaan perussointuja. Megalomaaninen turhautuminen taattu. Edessä saa olla se sointupaperi joo, mutta kun en minä hahmota niitä siitä huolimatta! Ja jos hahmotan, siihen menee todella pitkään ja alkaa jo nolottaa oma hitaus. Toinen mikä ongelma siinä on se, että sormeni eivät kertakaikkisesti taivu/yllä vaadituille kielille. Kaikille muille kitaran käsittely tuntuu olevan helppoa, mutta minä olen näkymästi se ainut vajakki, joka ei osaa yksinkertaisimpiakaan sointuja.:/ Musiikinopettajalle sanoin jo tuosta osaamattomuudestani ja kysyin mitä tapahtuu, jos niitä kurssin loppuun mennessä ei osaa. Sain vastaukseksi rohkaisua siitä, että kyllä minä ne vielä opin ja hän käski olla huoletta. Voi kunpa oppisinkin!

Tuon lisäksi masentaa aika helvetisti. Vuoden 2014 yhdeksi toiveeksi mainitsin, että parisuhteeni kestäisi. Joo-o, turhaksi toiveeksi taisi sekin osoittautua, näyttää siltä ettei hyvältä näytä. Typerää ehkä angstata, koska tämä oli eka suhteeni ja miehiä tulee ja menee, mutta silti. Rakastan sitä jätkää ihan perkeleesti. Mielessäni vaan pyörii ne kaikki ihanat hetket, jotka meillä oli ja jotka nyt taitavat olla historiaa. Onhan tässä vielä pikkuriikkinen mahdollisuus, että suhteemme pelastuu, mutta näyttää niin huonolta, ettei kannata toivoa liikoja.
No, tuosta huolimatta olen päättänyt, etten jää tuleen makaamaan. Ei yhden miehen perään haikailu kannata, onhan maapallolla miehiä kuitenkin ihan riittämiin asti.

Kunnes koulu alkaa on minulla toinenkin lupaus kuin vain biologiassa parantaminen: Kuntoilun aloitus. Tarkoituksena siis ruveta treenaamaan lihaskuntoa, josko sitä saisi itselleen kiinteämmän ja kauniimman vartalon ja jos ei muuta niin ainakin paremman fyysisen kunnon. Totta kai pyrin myös ruokavalion pysyvän terveellisellä linjalla ja herkkuja vain kerran viikossa, eikä silloinkaan paljoa. Toivottavasti tällä kertaa päätökseni terveemmästä elämästä pitäisi, se kun on aina tyssännyt lyhyeen. :D Minnekään kuntosalille tai spinningiin en lähde, koska olen aina pitänyt julkisesti treenaamista jotenkin ahdistavana. Minut pelastaakin youtubesta löytyvät tosi kivat kotitreenivideot! :) Etenkin Jillian Michaelsin videot näyttivät etenkin tehokkailta ja kivoiltakin tehdä. Ei kun vaan huonekalut pois edestä ja jumppaamaan! Kotona kukaan ei näe kuinka hikoilet ja olet punainen kuin tomaatti, paitsi niillä, jotka asuvat porukoiden luona perheenjäsenet näkevät, mutta haittaakse?
1kg painot ja treenikengät odottavat käyttöä! Kohta ne saavat kyytiä;) Joo, tiedän 1kg painot eivät ole kovin painavat ja veljenikin siitä jo kuittaili:D Mutta ottakaa huomioon, että olen vasta aloittelija ja ollut sohvaperuna aika vitun pitkään!

2 kommenttia:

 1. "vituttaa, ahdistaa, väsyttää ja unirytmi on päin helvettiä"

  Haha, kuulostaa just kans niin omilta tuntemuksilta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, onneksi en ole ainut, jollla on sama ongelma:D No, jospa se tästä lähtis rullaamaan kuhan arki kunnolla alkaa:)

   Poista